Νέα

Έναρξη Wimbledon – Grand Slam

Ο Ιούνιος έφτασε στο τέλος του και αύριο ξεκινά το grand slam του Λονδίνου, Wimbledon. Σπουδαία ονόματα του ελληνικού και ξένου τένις θα αγωνιστούν, μεταξύ των οποίων, ο Rafael Nadal, ο Roger Federer, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη, ο Μάρκος Παγδατής, ο Novak Djokovic και ο Dominic Thiem. Οι αγώνες που έρχονται αναμένονται να είναι γεμάτοι αγωνία και συγκίνηση και πολύ καλό τένις.

Τη Δευτέρα 1/7 στον 1ο γύρο του Wimbledon θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ιταλό 30χρονο Thomas Fabbiano. Η Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με την Bernarda Pera και ο Novak Djokovic θα διεκδικήσει μία θέση στον 2ο γύρο του grand slam, έναντι του Philipp Kohlscrheiber.

Τη Τρίτη 2/7 ο Κύπριος 34χρονος Μάρκος Παγδατής θα υπερασπιστεί τις μέχρι τώρα νίκες του απέναντι στον Jan Lennard Struff, σε έναν πιθανώς τελευταίο αγώνα για την καριέρα του. Ο Roger Federer θα βρεθεί κόντρα στον Lloyd Harris, ενώ ο Rafael Nadal στον Yuichi Sugita. Ο Dominic Thiem θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμερικανό 31χρονο Sam Querrey.

Πηγή:www.atptour.com

elena kelliΈναρξη Wimbledon – Grand Slam