Νέα

Έσταξε χολή ο Kafelnikov!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν τα σχόλια του πρώην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη Yevgeny Kafelnikov για τους Federer, Djokovic, Nadal και Sharapova σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο 44χρονος πλέον κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων και ενός χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, άσκησε δριμεία κριτική στους τρεις πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης χαρακτηρίζοντας τους «βαρετούς»!!!

«Ο Φέντερερ είναι βαρετός. Ο Nadal πολύ βαρετός. Ο Djokovic, για εμένα, επίσης βαρετός «, δήλωσε ο Kafelnikov, όπως αναφέρει το tennisworldusa. «Ο Federer είναι βαρετός. Γύρω του δεν υπάρχουν καυτές ιστορίες, όπως σε μια ελβετική τράπεζα. Είναι Ελβετός και έχει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο.»

Ο Kafelnikov κράτησε όμως τα πιο βιτριολικά του σχόλια για την Maria Sharapova, η οποία εγκατέλειψε τη Ρωσία σε νεαρή ηλικία για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία της στην Αμερική.

«Επικοινωνούσαμε κανονικά μεταξύ μας. Έπειτα, όχι πια. Πλέον δεν επικοινωνούμε καθόλου μεταξύ μας. Της έδωσα ρακέτες, έπαιζα μαζί της τένις μέχρι να φύγει. Όλοι γνωρίζουν εδώ και καιρό πως δεν είναι Ρωσίδα. Είναι ένα άτομο που έχει εδώ και πολλά χρόνια αμερικανικό διαβατήριο, ζει στην Αμερική και σκέφτεται με αμερικανικό τρόπο.»

Πηγή: tennisworldusa
Φωτογραφία Εξωφύλλου: getty images

userEditorΈσταξε χολή ο Kafelnikov!