Νέα

Αποθέωση για Σάκκαρη και Τσιτσιπά!

Η Ελλάδα με σκορ 2-1 εναντίον της Ελβετίας μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό (καθώς χρειαζόταν 3 νίκες για να το κάνει),κατάφερε όμως να συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη του τένις με το φοβερό παιχνίδι του Στέφανου και της Μαρίας.

Σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια διπλού που έχουμε παρακολουθήσει οι πρωταθλητές μας επιβλήθηκαν του Federer και της Belinda Bencic με 4-3 (4), 2-4, 4-3 (3).

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και της χαρά τους για αυτή την σπουδαία νίκη «Δε χρειάζονται λόγια. Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθουμε λες και παίζουμε στο σπίτι, λες και παίζουμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό. δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Μαρία συμφώνησε με τον Στέφανο και μάλιστα έκανε την ευχή της και για το τουρνουά του 2020: «Ήταν εκπληκτική εμπειρία, δεν έχω λόγια. Ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Paul, ξέρω πως μας ακούς, ελπίζω να μας προσκαλέσει και την επόμενη χρονιά.»

Λίγο πριν αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, η Σάκκαρη πήρε την πετσέτα του Roger Federer ως ενθύμιο, σε ακόμα μια πολύ όμορφη στιγμή, που έκλεισε την υπέροχη αυτή ημέρα.

Πηγή:Hopmancup.com
Φωτογραφία: news.google.com

userEditorΑποθέωση για Σάκκαρη και Τσιτσιπά!