Νέα

Αποκλεισμός για Σάκκαρη

Την ήττα από τη πολύ καλή της φίλη, Dona Vekic, με 2-6, 7-5, 6-1 γνώρισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο δεύτερο γύρο του Adelaide International.

Η 24χρονη αθλήτρια, ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, και πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ. Η αντίπαλός της όμως ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Μαρία έδειξε να μένει από δυνάμεις καταφέρνοντας να πάρει μόνο ένα game και κατά συνέπεια έχασε το παιχνίδι και μαζί την πρόκριση.

Πλέον, η Μαρία στρέφει την προσοχή της στο επικείμενο Australian Open, το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, όπου ευελπιστεί να έχει παρουσία και τη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα σε Grand Slam.

Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα είπε μεταξύ άλλων: «Ξέρω και αισθάνομαι ότι θα έχω μία καλή χρονιά, γιατί προετοιμάστηκα κατάλληλα για αυτό»

«Έχω προσδοκίες για τον εαυτό μου, αλλά δεν πηγαίνω σε τουρνουά έχοντας στο μυαλό μου ότι πρέπει να κερδίσω, ή πρέπει να φθάσω ως τη δεύτερη εβδομάδα ενός Slam «. Ξέρω ότι πρόκειται να έρθει, αλλά δεν μπορώ να σας πω πότε ακριβώς. Φυσικά θέλω να είμαι στο TOP 10, και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει, ίσως φέτος ή το επόμενο έτος.»

Πηγή: adelaideinternational.com.au
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Getty Images Sport / Jordan Mansfield

stratos chiotisΑποκλεισμός για Σάκκαρη