Νέα

Διεκδίκηση για την φάση των «16»

Το σημερινό πρόγραμμα του Roland Garros αναμένεται γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Rafael Nadal και ο Roger Federer θα κλιθούν διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη φάση των «16» του τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος έπειτα από την ριψοκίνδυνη νίκη του επί του Hugo Dellien (4-6, 6-0, 6-3, 7-5), θα βρεθεί σήμερα απέναντι στον Σέρβο Filip Krajinovic για μία θέση για τους «16». Ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί τελευταίος για σήμερα στο Philippe Chatrier περίπου στις 17:00.

Από την άλλη πλευρά, ο Rafael Nadal θα αγωνιστεί στο κεντρικό court του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τον πολύ καλό Βέλγο David Goffin, ο οποίος δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Στο Suzanne Lenglen θα αγωνιστεί ο «Βασιλιάς» απέναντι στον Νορβηγό Casper Ruud. Ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ αγωνία, καθώς ο 20χρονος Casper έχει καλό ιστορικό στους αγώνες του μέχρι στιγμής και θεωρείται outsider στον αγώνα του απέναντι στον Roger Federer. Ο αγώνας θα ξεκινήσει περίπου στη 13:15 το μεσημέρι.

Πηγή:atptour.com
Φωτογραφία:Gettyimages

elena kelliΔιεκδίκηση για την φάση των «16»