Εβδομάδα 9η – Προεπισκόπηση

H τενιστική δράση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με σημαντικά τουρνουά κυρίως για το ATP Tour σε Αμερική και Ασία καθώς δεν διεξάγεται κάποιο τουρνουά στην Ευρώπη.

Μετά την κατάκτηση του Open 13 Provence, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα λάβει μέρος στο Dubai Duty Free Tennis Championships και θα ξεκινήσει την προσπάθεια του από το Νο 5 του ταμπλό. Στον πρώτο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Matthew Ebden. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα. Νο 1 στο ταμπλό θα είναι ο Βασιλιάς Roger Federer, ο οποίος είναι και πολυνίκης του τουνουά με 7 κατακτήσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η επανεμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρης, η οποία θα λάβει μέρος στο Mexican Open που διεξάγεται στο Ακαπούλκο του Μεξικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκκινεί από το Νο 6 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει την Monica Puig για τον πρώτο γύρο του τουρνουά αύριο γύρω στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Στο Ακαπούλκο, διεξάγεται παράλληλα και το αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών με την παρουσία του Rafael Nadal να δεσπόζει, στην επανεμφάνισή του μετά το Australian Open.

Τέλος, λίγο πιο νότια και συγκεκριμένα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας διεξάγεται το Brasil Open.

Πηγή: atptour.com, wtatennis.com
Φωτογραφία Εξωφύλλου: getty images

userEditorΕβδομάδα 9η – Προεπισκόπηση