Νέα

Επική νίκη για το Στέφανο!!!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μία καταπληκτική εμφάνιση, στάθηκε απέναντι στο ίνδαλμά του, Roger Federer, και κατάφερε να τον κερδίσει για πρώτη φορά στη καριέρα του, παίρνοντας την πρόκριση για τους 8 του Australian Open.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός από την αρχή μέχρι το τέλος, με 3 από τα 4 σετ να κρίνονται στο tie break και με μόλις 1 brake.

Το πρώτο σετ κύλησε με τους δύο αθλητές να μην μπορούν να σπάσουν το σερβίς το αντιπάλου, και τον Ελβετό να κερδίζει στο tie break με 7-6(11).

Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε, και συνέχισε να υπερασπίζεται με επιτυχία το σερβίς του. Και το δεύτερο σετ οδηγήθηκε στο tie break, αλλά αυτή τη φορά, ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε με 7-3. Στο τρίτο σετ, ο 20χρονος τενίστας κατάφερε να σπάσει για πρώτη και τελευταία φορά στον αγώνα το σερβίς του Ελβετού, στο καθοριστικότερο σημείο του αγώνα, παίρνοντας το σετ με 7-5.

Το τέταρτο σετ, εξελίχθηκε όπως και το δεύτερο, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί στο super tie break με 7-6(5) και να φθάνει στη σπουδαιότερη νίκη της έως τώρα καριέρας του.

Πηγή: ausopen.com, Tennis Australia
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Luke Hemer/Tennis Australia

userEditorΕπική νίκη για το Στέφανο!!!