Νέα

Επιτυχιών συνέχεια για τον Στέφανο.

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στην Ασιατική ήπειρο ο Έλληνας τενίστας. Αυτή τη φορά κέρδισε το Ρώσο Karen Khachanov με 2-0 σετ, 7-5, 6-3 στα πλαίσια του 1ου γύρου του Shanghai Rolex Masters.

Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η 1η του σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης. Το γεγονός μάλιστα ότι ο αντίπαλος του βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 42 της παγκόσμιας και θεωρείται από τους Top τενίστες στην ηλικία κάνει την επιτυχία ακόμα πιο σημαντική.

Ο Στέφανος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και με όπλο το πολύ καλό του σερβίς δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο του να τον απειλήσει. Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του ότι δεν επέτρεψε στον Khachanov να φτάσει ούτε μια φορά σε break point!

Η πρώτη πραγματικά σπουδαία νίκη είναι γεγονός λοιπόν για το νεαρό Έλληνα τενίστα που δείχνει ότι θα έχει ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στο άμεσο μέλλον.

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ένας εκ των John Isner, Nο. 12 στο ταμπλό και του qualifier Dusan Lajovic. Όποιος κι αν προκύψει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευθεί πολύ για να καταβάλει την αντίσταση του Στέφανου.

userEditorΕπιτυχιών συνέχεια για τον Στέφανο.