Νέα

Ημέρα 3η ATP Cup 2020

Η 3η μέρα στο νέο ATP Cup βρίσκει την Ελλάδα να διαγωνίζεται εναντίον της Γερμανίας. Παρά τη φιλόδοξη προσπάθεια ωστόσο του ν. 6 του κόσμου Τσιτσιπά να πλήξει την ομάδα της Γερμανίας που αρχικά οδήγησε σε νίκη του εναντίον του ν. 5 του κόσμου Alexander Zverev με 6-1 6-4 στα σετ δεν κατόρθωσε η Ελλάδα να επικρατήσει αφού οι Τσιτσιπάς και Περβολαράκης στα διπλά ηττήθηκαν τελικά με 2-1 παρά το δυναμικό τους ξεκίνημα στο πρώτο σετ με 6-3 από τους Γερμανούς Kevin Krawietz και Andreas Mies.

Από την άλλη οι πρώην αντίπαλοι Αυστραλοί των Ελλήνων Felix Auger-Aliassime και Denis Shapovalov ηττήθηκαν από τους Καναδούς John Millman και Alex de Minaur με 6-4 6-2 και 6-7 6-4 6-2 αντίστοιχα στα μονά αλλά και στα διπλά με 6-3 7-6 από τους John Peers και Chris Guccione.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρώτη της νίκη στο ATP Cup και μένει μόνο να διαγωνιστεί με την Αυστραλία την Τρίτη, ενώ ο Καναδάς θα παίξει με την νικήτρια Γερμανία. Το γεγονός αυτό πρακτικά την αποκλείει και από τους οκτώ φιναλίστ.

πηγή:  https://www.atpcup.com

εικόνα: https://www.atpcup.com

maria chamilakiΗμέρα 3η ATP Cup 2020