Νέα

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ο Marco Trungelliti άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω.

Έχοντας αποκλειστεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο, ο Ιταλός ενημερώθηκε τελευταία στιγμή ότι παίρνει θέση lucky loser στο κυρίως ταμπλό (λόγω της απόσυρσης του Κύργιου αλλά και της δέσμευσης του πρώτου επιλαχών lucky loser).

Ο Αργεντινός τενίστας είχε ήδη επιστρέψει στη Βαρκελώνη που είναι η ευρωπαϊκή του βάση, όπου τον περίμεναν οι συγγενείς του μεταξύ των οποίων και η γιαγιά του. Και ενώ έκανε τις προετοιμασίες για να τους ξεναγήσει στην πόλη, τα πλάνα άλλαξαν ξαφνικά και άρχισε να ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στο Παρίσι.

Μαζί με τον αδερφό, τη μητέρα και τη γιαγιά του λοιπόν ξεκίνησαν οδικώς από τη Βαρκελώνη για το Παρίσι ένα ταξίδι συνολικής διάρκειας 9 ωρών για να αντιμετωπίσει το πρωί της Δευτέρας τον Bernard Tomic στον 1ο γύρο του Roland Garros.

Και τα κατάφερε περίφημα, αν και με μόλις 5 ώρες ύπνου, επικράτησε επί του αντιπάλου του με 3-1 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Roland Garros.

 

userEditorΗ τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.