Νέα

Η Zheng Saisai νικήτρια στο San Jose

H Zheng Saisai κέρδισε την Aryna Sabalenka με σκορ  6-3, 7-6(3) και έτσι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο WTA σε τουρνουά του San Jose.

Η ίδια δήλωσε:

«Έπαιξα κάθε αγώνα στο Stadium Court, και από τον πρώτο αγώνα, άκουσα τόσους πολλούς ανθρώπους να φωνάζουν για μένα, και έμεινα έκπληκτη γιατί αισθανόμουν σαν να ήμουν μακριά από το σπίτι, παίζοντας στις ΗΠΑ. Αλλά τελικά υπήρχαν πολλοί  Κινέζοι οπαδοί μου και ακόμη και οι ντόπιοι άρχισαν να με υποστηρίζουν μετά τον δεύτερο αγώνα μου.»

«Δεν θέλεις πάντα να παίζεις πολύ γρήγορα, επειδή η [Sabbalka] είναι μία από τις καλύτερες σε αυτό», εξήγησε μετά τον αγώνα.

«Η τακτική ήταν να βάζω την μπάλα βαθιά και κάθε φορά που έβρισκα χώρο, να την κάνω να τρέξει και στη συνέχεια να το αλλάξω με μια ψηλή μπαλιά. Είχα δώσει τον ίδιο ρυθμό, μπορούσε να χτυπήσει τις μπαλιές από κάθε γωνία, γι ‘αυτό προσπαθούσα να αλλάζω τα σημεία και τον τρόπο που έριχνα. »

«Φέρνει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση μια νίκη. Δεν είχα κερδίσει ξανά εδώ, έχω κερδίσει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά όλοι είναι διαφορετικοί και οι βαθμολογίες δεν μπορούν να σου πουν πόσο δυνατός είναι ένας παίκτης, γιατί όλοι μπορούν να κερδίσουν αν παίξουν καλά. «

Πηγή: wtatennis.com

Φωτογραφία : IC

alexandra mpampaliΗ Zheng Saisai νικήτρια στο San Jose