Νέα

Κλειδώνει το εισιτήριο των «8» ο Τσιτσιπάς

Μετά την θριαμβευτική του νίκη απέναντι στον Leonardo Mayer, ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να προκριθεί στους «16» καλύτερους του Miami Open. Ο Στέφανος επιβλήθηκε του Leonardo Mayer, με 6-4, 6-4 σε λιγότερο από 2 ώρες, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριό του για τον 4ο γύρο του Miami Masters.

Ο Τσιτσιπάς, παρ’ όλη την έντονη κούρασή του, κατάφερε να διώξει την πίεση και το άγχος, με αποτέλεσμα να υπερισχύσει έναντι του αντιπάλου του και να προηγηθεί με break πολύ νωρίς στον αγώνα. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται ένα βήμα πριν το No 8 της παγκόσμιας κατάταξης, και στην κατάκτηση του τίτλου του, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην αναδειχθεί John Isner πρωταθλητής στο Μαϊάμι. Σε αυτή την περίπτωση ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί αυτομάτως στο No 9.

Στον 4ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον 19χρονο Denis Shapovalov, ο οποίος βρίσκεται στο No 23 της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι και σήμερα. Οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται σχετικά καλά, καθώς είχαν αναμετρηθεί και στο παρελθόν. Ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στη 1:00, τη νίκη από τον Καναδό Denis Shapovalov στο Grandstand του Miami Open.

Πηγή:tennis.com/ATPtour.com
Φωτογραφία:livetennis.com

elena kelliΚλειδώνει το εισιτήριο των «8» ο Τσιτσιπάς