Νέα

Κοκκινάκης: «Ξέρω πως έχω δυνατότητες για να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες»

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, Θανάσης Κοκκινάκης, τα ξημερώματα της Παρασκευής θα βρεθεί στο court Arthur Ashe Stadium της Νέας Υόρκης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal. Ο αγώνας τους αναμένεται να κερδίσει την προσοχή πολλών θεατών καθώς όπως διευκρινίζει και ο Κοκκινάκης, δεν θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με φόβο αλλά θα εμπιστευτεί τις ικανότητες του.

«Ξέρω πως έχω δυνατότητες για να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες. Απλά θα βγω εκεί έξω και θα είμαι όπως σε κάθε άλλον αγώνα. Σίγουρα μπορώ να πετύχω κάποια πράγματα. Αυτό με κρατάει εδώ. Αν πίστευα πως θα είχα ταβάνι το Νο. 100, ή το Νο. 60 – Νο. 70, τότε θα είχα κρεμάσει τις ρακέτες μου σίγουρα», δήλωσε ο Θανάσης Κοκκινάκης.

«Θα δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου. Δε θα είναι εύκολο, θα είναι πολύ απαιτητικό σωματικά, αλλά νιώθω έτοιμος. Ξέρω πως θα παίξει, τον έχω δει αρκετά. Θα κάνω το παιχνίδι μου και θα δούμε τι θα συμβεί. Έχω παίξει με αρκετούς αριστερόχειρες στο προηγούμενο τουρνουά, οπότε θα συμπεριφερθώ σαν να αντιμετωπίζω μια πολύ καλύτερη εκδοχή όλων αυτών.»

Πηγή:atptour.com,express.co.uk
Φωτογραφία:gettyimages

elena kelliΚοκκινάκης: «Ξέρω πως έχω δυνατότητες για να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες»