Νέα

Η συμπεριφορά της Serena Williams!

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο 2ο game του 2ου σετ, όταν ο Mouratoglou έκανε coaching στην Serena και ο διαιτητής του τελικού, Carlos Ramos, το αντιλήφθηκε αμέσως, τιμωρώντας με warning την Αμερικανίδα.

«Δεν κλέβω για να κερδίσω, προτιμώ να χάνω», του είπε η Serena, μετά απ’ αυτό, υποστηρίζοντας πως ο διαιτητής έκανε μεγάλο λάθος.

Η Serena προηγήθηκε με break αργότερα στο 3-1, όμως η Naomi Osaka απάντησε αμέσως και μείωσε σε 3-2. Η Αμερικανίδα τότε ξέσπασε στην ρακέτα της, ήταν όμως το δεύτερο «παράπτωμα» και ο Ramos την τιμώρησε με point penalty, το σκορ δηλαδή έγινε αυτόματα 3-2, 0-15.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ για την Serena, που υπέστη άλλο ένα break στο 7ο game. Ήταν πίσω με 4-3 και στράφηκε πάλι στον Ramos, λέγοντάς του πως η πράξη του στο πρώτο warning ήταν άδικη και πως της όφειλε μια συγγνώμη. Δεν πήρε αυτό που ήθελε η Αμερικανίδα και χαρακτήρισε «ψεύτη» και «κλέφτη» τον διαιτητή, επειδή της «έκλεψε» έναν πόντο με το point penalty στο 6o game.

Δεν δέχτηκε αυτή τη συμπεριφορά ο Ramos, που την τιμώρησε ξανά. Ήταν η 3η παράβαση και game penalty για την Serena, που ξαφνικά έμεινε πίσω με 5-3 στο 2ο σετ.

Η Osaka πήρε την νίκη με 6-2,6-4 και η Serena της χάρισε μια αγκαλιά αλλά δεν έδωσε το χέρι της στον Ramos και για άλλη μια φορά του ζήτησε να απολογηθεί.

userEditorΗ συμπεριφορά της Serena Williams!