Νέα

Οι ομάδες για τα ημιτελικά του Davis Cup!

Δηλώθηκαν οι ομάδες για τις μεγάλες μάχες των ημιτελικών του Davis Cup για 2017!

Οι δύο μεγάλες μάχες ανάμεσα στα ζευγάρια των ημιτελικών του Davis Cup πλησιάζουν και οι εκλέκτορες των εθνικών ομάδων έκαναν γνωστές τις συνθέσεις των ομάδων τους.  Αυστραλία-Βέλγιο και Σερβία-Γαλλία είναι τα δύο ζευγάρια από τις μάχες των οποίων θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού!

Η Αυστραλία την επόμενη εβδομάδα, το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για τα ημιτελικά στις Βρυξέλλες. Ο Hewitt, αναφερόμενος στην επιστροφή του Κοκκινάκη στο Davis Cup δήλωσε «Ο Θανάσης πάντα έδειχνε την αφοσίωσή του στο Davis Cup και οι εμφανίσεις του στο 2017 μιλούν από μόνες τους. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο μεγάλο βάθος στην ομάδα μας και μπορούμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας για τον ημιτελικό». 

«Τόσο ο Νικ όσο και ο Jordan, ήταν άψογοι στο Davis Cup, αήττητοι και αμφότεροι κέρδισαν από 3 παιχνίδια. Ειδικά η εμφάνιση του Jordan με τον Jack Sock στους προημιτελικούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες στ’ αλήθεια μας ανέβασε επίπεδο και ήταν θαυμάσιο που τον είδαμε να κερδίζει για μια ακόμα φορά τον Sock στο US Open την προηγούμενη εβδομάδα. Ο John Peers συνεχίζει να είναι ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας και σήμερα βρίσκεται στο Νο. 2 του κόσμου στα διπλά. Δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση και θα πάμε στο Βέλγιο για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο του τελικού», συμπλήρωσε ο Hewitt.

Το ίδιο τριήμερο στη Λιλ, η Γαλλία θα φιλοξενήσει τη Σερβία, με αυτή να είναι μόνο η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο εθνών – η Σερβία νίκησε τη Γαλλία για να κερδίσει τον τίτλο του Κυπέλλου Davis για πρώτη φορά στον τελικό του 2010 στο Βελιγράδι – αν και οι ομάδες συναντήθηκαν σε οκτώ προηγούμενες περιπτώσεις με τη Σερβία να παίζει υπό τη σημαία της Γιουγκοσλαβίας.

 

userEditorΟι ομάδες για τα ημιτελικά του Davis Cup!