Νέα

Ο Τιμ στο δρόμο για την κορυφή!

Μετά την εξαιρετική του απόδοση στο Αυστραλιανό Όπεν του 2020 όπου αντιμετώπισε με πολύ καλές επιδόσεις τον Τζόκοβιτς στο Grand Slam ο Τιμ οδεύει ολοταχώς προς την κορυφή. Μάλιστα διεκδικεί και τον τίτλο του τρίτου σε κατάταξη Ρ. Φέντερερ απειλώντας τη θέση του κατόχου 20 τίτλων Grand Slam και 6 τίτλων ATP. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να συγκεντρώσει 85 βαθμούς ακόμη φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά του επερχόμενου αγώνα στο Ρίο.

Ο μόλις 26 ετών Τιμ βρίσκεται λοιπόν στο προσκήνιο και ετοιμάζεται να φτάσει στο ύψος των προσδοκιών του ή ακόμη και να κερδίσει τον τίτλο στο Όπεν του Ρίο που ξεκίνησε στις 15/2 στη Βραζιλία. Ο Τιμ διαγωνίζεται με τον βραζιλιάνο δυνατό παίκτη Φελίπε Μελιγκένι Ροντρίκεζ (ν.170). Στο ν. 1 του ταμπλό βρίσκεται λοιπόν ο Τιμ και σκοπεύει να παραμείνει σε αυτό. Ο δεύτερος στο ταμπλό είναι ο Λάγιοβιτς και ο ν. 3 ο Γκάριν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τιμ δεν είχε χαράξει κατά την εμφάνισή του στο ATP Tour 250 το 2017 μια καλή πορεία προς τον τελικό με αντίπαλο τον Καρένο Μπούστα, ενώ πέρυσι ηττήθηκε από τον πρωταθλητή του τελικού Λάζλο Τζέρε. Φέτος όμως η κλήρωση της ATP τον καθιστά ικανό να είναι αισιόδοξος για την φετινή του επίδοση.

πηγή: https://www.atptour.com

εικόνα:  https://www.gettyimages.com

.

 

 

 

maria chamilakiΟ Τιμ στο δρόμο για την κορυφή!