Νέα

Ο Kyrgios απέκλεισε το Nadal

Με μία τεράστια έκπληξη ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του Mexacan Open που διεξάγεται στο Ακαπούλκο του Μεξικό καθώς ο Nick Kyrgios επικράτησε επί του Rafael Nadal με 3-6, 7-6(2), 7-6(6) σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Ο Nadal παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: «Είναι ένας παίκτης που έχει τεράστιο ταλέντο, θα μπορούσε να κερδίσει grand slams ή να αγωνιστεί για την πρώτη θέση», δήλωσε ο Nadal στα ισπανικά.

«Έχει έλλειψη σεβασμού για το πλήθος, τον αντίπαλό του και προς τον εαυτό του.»

Συνέχισε να λέει: «Δεν νομίζω ότι είναι κακός, αλλά στερείται ελάχιστου σεβασμού για το κοινό και τον αντίπαλο».

Από την μεριά του ο Kyrgios ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν γνωρίζει τίποτα για μένα. Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω.

«Έχει το δικό του παιχνίδι. Έχω το παιχνίδι μου. Παίξαμε καλά. Αυτό είναι το άθλημα. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, οπότε δεν πρόκειται να το λάβω υπόψη καθόλου».

Ο Kyrgios δήλωσε ότι εξακολουθεί να θεωρεί τον Nadal έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

«Είχα ένα δύσκολο χρόνο μέχρι στιγμής. Ξεκίνησα με κάποιους τραυματισμούς», είπε.

«Μου αρέσει να παίζω εναντίον του Rafael, είναι ένας απίστευτος πρωταθλητής. Τέλος πάντων, μου αρέσει να πηγαίνω εκεί και να παίζω σε μεγάλους αγώνες. Νιώθω πολύ καλά. Το να είσαι σε θέση να εμπιστεύεσαι το σώμα μου για να κερδίσεις έτσι είναι πολύ σημαντικό.

«Ήταν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω παίξει ποτέ. Η πλειοψηφία του πλήθους ήταν με τον Rafa. Θα πάει εκεί όπου κι αν πηγαίνει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ένα από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών.»

Πηγή:news.com.au
Φωτογραφία Εξωφύλλου: flickr

userEditorΟ Kyrgios απέκλεισε το Nadal