Νέα

Ο Murray επιστρέφει εκεί που σταμάτησε!!!

Ο Βρετανός τενίστας, άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να επιστρέψει δυναμικά μετά την πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού του στο ισχίο. Και επιλέγει να επιστρέψει εκεί που τραυματίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο πριν το εναρκτήριο παιχνίδι του για Brisbane International του 2018.

Ο κάτοχος τριών τίτλων Grand Slam έκανε ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του μετά τον τραυματισμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους στόχους που έχει θέσει.

«Υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλω να επιτύχω, το αν είμαι ικανός για να τα πετύχω είναι κάτι που δεν γνωρίζω πραγματικά», δήλωσε ο πέντε φορές φιναλίστ του Αυστραλιανού Open.

«Δεν αξίζω οπωσδήποτε να έχω ένα, αλλά κοιτάζοντας πίσω εύχομαι να μπορούσα να παίξω μερικούς από αυτούς τους αγώνες πάλι και να τα παίξω διαφορετικά.»

«Θα ήθελα επίσης να κερδίσω το Γαλλικό Open, αλλά επειδή ήμουν τόσο κοντά τόσες φορές (Australian Open) είναι αυτό που θα ήθελα να κερδίσω περισσότερο αν μπορούσα.»

Ο Murray έπαιξε σε μόλις έξι τουρνουά το 2018, πέφτοντας στο No 256 της παγκόσμιας κατάταξης και ασφαλώς θα είναι unseeded στο Brisbane International, με τους πρώτους αγώνες του τουρνουά να ξεκινούν αυτή τη Δευτέρα.

Ο 31χρονος τενίστας δεν μετανιώνει για την άρνησή του να σταματήσει το άθλημα, λέγοντας ότι ήταν σίγουρος πως θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικήσει ξανά τίτλους όπως έκανε στο παρελθόν.

«Το χρωστούσα στον εαυτό μου να του δώσω τη καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να επιστρέψω σε ένα επίπεδο που θα ήμουν ευχαριστημένος.»

«Είμαι σε θέση να ανταγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, αλλά πρέπει να το υποστηρίξω σε συνεχόμενες ημέρες – αυτή είναι η πρόκληση.»

Ο Murray επέλεξε να επιστρέψει στο Brisbane, σε ένα τουρνουά όπου είναι αήττητος έχοντας κερδίσει τους τίτλους του 2012 και του 2013, θέλοντας να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του.

«Αυτό ήταν προφανώς, για μένα, ίσως το καλύτερο μέρος της καριέρας μου», είπε. «Μου αρέσει πολύ το τουρνουά, οι συνθήκες είναι τέλειες, μου αρέσουν τα γήπεδα, μου αρέσει το κοινό».

«Είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ και ελπίζω ότι θα μπορέσω να παίξω και πάλι.»

Πηγή: Tennis Australia, Laine Clarke, AAP
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Tennis Photo Network

userEditorΟ Murray επιστρέφει εκεί που σταμάτησε!!!