Νέα

«Πάντα να στηρίζετε τα παιδιά σας»

«Πάντα να στηρίζετε τα παιδιά σας», ήταν το μήνυμα της Sloane Stephens, η οποία αφιέρωσε την κατάκτηση του US Open στη μητέρα της, που στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή

«Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Η μητέρα μου είναι φανταστική. Νομίζω πως οι γονείς δεν παίρνουν αρκετά εύσημα. Όταν ήμουν 11 χρονών, η μητέρα μου με πήγε σε μια ακαδημία τένις. Ένας από τους υπεύθυνους, της είχε πει πως αν είμαι τυχερή, θα έφτανα στην 2η κατηγορία του κολεγιακού και θα εξασφάλιζα υποτροφία για το πανεπιστήμιο», δήλωσε η νέα πρωταθλήτρια του US Open αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του πρώτου της Major!

«Πιστεύω πως κάθε γονιός πρέπει να στηρίζει το παιδί του. Μπορεί να βρεθεί στη θέση μου κάποια μέρα. Απευθύνομαι σε όλους τους γονείς, ποτέ μην παρατάτε τα παιδιά σας. Οτιδήποτε και αν θέλουν να κάνουν, πάντα να τα υποστηρίζετε», συμπλήρωσε η 24χρονη.

Η μητέρα της Stephens, ήταν επίσης αθλήτρια και μάλιστα έγινε

Μετά τη νίκη της επί της Madison Keys, η Stephens πήγε στο box της να αγκαλιάσει τον προπονητή της, Kamau Murray, τον σύντροφό της, Jozy Altidore και τη μητέρα της, η οποία υπήρξε η πρώτη αφροαμερικανίδα κολυμβήτρια που συμμετείχε στην 1η κατηγορία του κολεγιακού πρωταθλήματος, για το πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

userEditor«Πάντα να στηρίζετε τα παιδιά σας»