Νέα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Αποτελέσματα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το 2018, στις εγκαταστάσεις Ο.Α. Αθηνών. Οι θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες απόλαυσαν εξαιρετικά παιχνίδια και συναρπαστικούς τελικούς.

Στο μονό ανδρών ο Πάρις Γεμουχίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό απέναντι στον Χάρη Καπόγιαννη με 6-2, 3-6, 6-2, φθάνοντας στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 4η φορά στην καριέρα του.

Στις γυναίκες η μόλις 17 χρονών Ελένη Μτσεντλίτζε κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε τη Κυριακή νικώντας με 6-4, 5-7 6-3 την Άννα Αρκαδιανού.

Συναρπαστικός ήταν και ο τελικός του Διπλού Ανδρών όπου οι Θοδωρής Αγγελίνος και Λευτέρης Θεοδώρου χρειάστηκαν δύο κερδισμένα tie-break για να επικρατήσουν επί των Στέλιο Περδικογιάννη και Ηλία Γιαννακάκη.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ναταλία Νικολοπούλου και Αθανασία Ζαχοπούλου. οι οποίες κέρδισαν τις Μαριάννα Αργυροκαστρίτη και Ραφαέλα Φούλοπ.

Τέλος στο Διπλό Μεικτό μεγάλοι νικητές ήταν το ζευγάρι των Ανδριάννα Χριστοπούλου και Αλέξανδρου Τσακίρη, που επικράτησαν στον τελικό επί των Αργυροκαστρίτη και ο Ιάσονα Βάρφη.

userEditorΠανελλήνιο Πρωτάθλημα, Αποτελέσματα.