Νέα

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ DIMITROV

Ο 26χρονος Βούλγαρος τενίστας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση χάνοντας μόνο 2 game από τον David Goffin στο δεύτερο αγώνα του για το ATP Finals. Έτσι ο Dimitrov διπλασίασε τις νίκες του και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο Pete Sampras μαζί με την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά. Επιπλέον απέφυγε πιθανή συνάντηση με το μεγάλο φαβορί Roger Federe, ο οποίος έχει επίσης εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον δικό του όμιλο.

Ο αγώνας ήταν πραγματικά μια παράσταση για ένα ρόλο, αφού ο Dimitrov μπήκε εξ’αρχής πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Βέλγο αντίπαλο του. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Βούλγαρος τενίστας κέρδισε τα πρώτα 9 games πριν ο Goffin κερδίσει το πρώτο του game στο δεύτερο σετ και να μειώσει σε 3-1.

Το πρόγραμμα για τον όμιλο Pete Sambras ολοκληρώνεται αργότερα το βράδυ με την αναμέτρηση του D. Thiem απέναντι στον P. Carreño Busta, ο οποίος πήρε την θέση του άτυχου Rafael Nadal που εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο μετά τον πρώτο του αγώνα.

userEditorΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ DIMITROV