Νέα

Στον τελικό του A.O. η Kvitová με την Osaka

Η Kvitova κατάφερε να κατοχυρώσει την πρώτη θέση στον τελικό του Australian Open με τη νίκη της εναντίον της Collins. Παρόλο που η Collins είχε μία φοβερή πορεία στο φετινό Australian Open η Kvitova στάθηκε εμπόδιο και επικράτησε με 7-6(2), 6-0. Από το καλοκαίρι του 2014 η Kvitova είχε να βρεθεί σε έναν τελικό Grand Slam και με αυτήν την νίκη μπορεί να διεκδικήσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Collins παρά την ήττα έδειξε τον καλύτερό της εαυτό σε αυτό το τουρνουά και κατάφερε από το Νο.35, που ήταν το καλύτερό της, να ανυψωθεί στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επίσης η Osaka θα βρεθεί στον τελικό τoυ Australian Open όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Kvitova. Η Osaka επικράτησε έναντι της Plíšková με 6-2, 4-6, 6-4 έπειτα από έναν πολύ δυνατό αγώνα. Η Γιαπωνέζα βρίσκεται ήδη στο Νο.2 με αυτήν την νίκη της, που είναι το καλύτερό της, διεκδικώντας πλέον το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά και τον 2ο major τίτλο της στη σειρά.

Για την ανάδειξη της νικήτριας του Australian Open αναμένουμε να δούμε την αναμέτρηση της Kvitová εναντίον της Osaka το Σάββατο 26/1 στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Πηγή: ausopen.com, Tennis Australia
Φωτογραφία Εξωφύλλου: telegraph.co.uk

userEditorΣτον τελικό του A.O. η Kvitová με την Osaka