Νέα

Συνέχισε την παράδοση η Goerges!

Η Julia Goerges μετά από μία εξαντλητική μάχη εναντίον της Bianca Andreescu, κατάφερε να κερδίσει το ASB Classic και να γίνει η πρώτη γυναίκα που εδώ και 15 χρόνια υπερασπίζεται με τόση επιτυχία τον τίτλο της.

Η Andreescu που είχε μια καταπληκτική εβδομάδα, πετυχαίνοντας 7 νίκες σε 7 ημέρες είδε το όνειρό της να γκρεμίζεται από την Goerges η οποία πήγε τον αγώνα στο τρίτο σετ και τελικά νίκησε με σκορ 2-6, 7-5, 6-1 μέσα σε μία ώρα και 45 λεπτά.

«Αισθάνομαι πολύ καλά,ανακούφιση, μπορώ να πω», είπε η Goerges. «Δεν πήρα το παιχνίδι στα χέρια μου από την αρχή αλλά στην συνέχεια άλλαξα την τακτική μου.Για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα βρήκα έναν τρόπο να καταφέρω να κερδίσω,ίσως αυτή η νίκη να αξίζει περισσότερο από ότι μία με σκορ 6-2, 6-2 [νίκη ρουτίνας]. Για μένα, αυτή ήταν μια σπουδαία αρχή για το 2019».

Καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν, η Andreescu φάνηκε να δείχνει σημάδια κόπωσης κάτι πολύ φυσιολογικό αν κανείς αναλογιστεί ότι αυτός ήταν ο όγδοος συνεχόμενος αγώνας της.

«Νομίζω ότι κυριάρχησα στο πρώτο σετ και ακόμη στο δεύτερο, μέχρι και το 5-4.. δήλωσε ο Andreescu. «Προσπαθούσα να μην επικεντρωθώ στο τέλος του αγώνα, αλλά προφανώς σκεφτόμουν « Ω Θεέ μου, είμαι ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη ». Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ.Είμαι πραγματικά υπερήφανη για την εμφάνισή μου εκεί.Σίγουρα θα το σκεφτώ για μερικές μέρες αλλά είχα μια καταπληκτική εβδομάδα».

Πηγή:wtatennis.com
Φωτογραφία:getty images

userEditorΣυνέχισε την παράδοση η Goerges!