Νέα

Συνεργασία Federer-Nadal για το Laver Cup 2019

Οι κορυφαίοι τενίστες Φέντερερ και Ναδάλ θα συνεργαστούν ξανά σαν ομάδα στο Laver Cup που ξεκινάει την Παρασκευή στην Γενεύη και ιδιαίτερα ο Ναδάλ δήλωσε την  ανυπομονησία του για αυτήν την στιγμή.

Ο Φέντερερ δήλωσε την Τετάρτη :

«Δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το γεγονός.Μόλις κέρδισε το US Open. Θα ήταν τόσο εύκολο γι ‘αυτόν να πει,»Κοιτάξτε, χρειάζομαι ένα διάλειμμα.»

Αλλά είπε: «Όχι, το διάλειμμα μου έρχεται αργότερα. Τον έχω απέναντί μου, και το κάνω αυτό γιατί πιστεύω πραγματικά στην έννοια του Laver Cup. Και πιστεύω σε εσάς παιδιά. «

Οι παίχτες έκαναν δημόσια εμφάνιση την Τετάρτη το απόγευμα στο  Palais Eynard,στο πάρκο Bastions.

«Ήταν ενεργητικό και πολύ συναρπαστικό. Οι δύο ομάδες τελικά συναντήθηκαν και είδαν ο ένας τον άλλον. Είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουμε. »  είπε ο Φέντερερ.

Ο ίδιος και ο Nadal συνδύασαν τις δυνάμεις τους για την Team Europe κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου Laver Cup, στην Πράγα το 2017. Οι δύο μεγάλοι όλων των εποχών έπαιξαν διπλά μαζί, νικώντας τα μέλη της Team World Sam Querrey και Jack Sock  με 6-4, 1-6, 10-5.

Αναμένεται  και προσδοκάτε από όλους τους  οπαδούς τους να επαναλαμβάνουν το ίδιο σενάριο την Παρασκευή εναντίον των Alexander Zverev και Fabio Fognini.

Πηγή: atptour.com

 

 

 

alexandra mpampaliΣυνεργασία Federer-Nadal για το Laver Cup 2019