Νέα

Τέλος συνεργασίας της Kerber με τον προπονητή της!

Η Angelique Kerber νικήτρια 3 φορές σε Grand Slam τουρνουά σταμάτησε την συνεργασία με τον προπονητή της Rainer Schuettler ύστερα από κοινή τους συμφωνία.

Η Γερμανίδα ανακοίνωσε τα νέα επισήμως την Παρασκευή μέσω twitter κάνοντας την την 2η Grand Slam νικήτρια που κάνει μια τέτοια αλλαγή μέσα στις τελευταίες 2 εβδομάδες, καθώς την περασμένη Τρίτη η Garbiñe Muguruza ανακοίνωσε επίσης την λήξη της συνεργασία της με τον προπονητή της Sam Sumyk.

Η Kerber έγραψε στο Twitter:

«Προχωρώντας μπροστά, ποτέ δεν είναι εύκολο να αλλάζεις, ειδικά όταν δουλεύεις με υπέροχους ανθρώπους σαν τον Rainer.»

«Αλλά για τώρα, έχουμε αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Έχει γίνει φίλος και είμαι ευγνώμων για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του τους τελευταίους μήνες.»

«Ο Rainer με καταλαβαίνει πολύ περισσότερο επειδή έπαιζε και έτσι καταλαβαίνει τι είναι να είσαι μόνος στο γήπεδο και πώς είναι να νιώθεις την πίεση και πώς να παίρνεις αποφάσεις στο γήπεδο»

«Είναι μικρές λεπτομέρειες περισσότερο, παρά μεγάλες αλλαγές, διότι σε αυτό το επίπεδο μπορείς να αλλάξεις δύο ή τρία τοις εκατό, και αυτό είναι αυτό που προσπαθώ με τον Rainer, να προσθέσουμε το δύο ή τρία τοις εκατό».

Η Kerber και ο συμπατριώτης της, ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2018 και έφτασαν σε δύο τελικούς αυτή τη σεζόν μαζί στο BNP Paribas Open στο Indian Wells και στο Nature Valley International στο Eastbourne.

Πηγή: wtatennis.com

 

alexandra mpampaliΤέλος συνεργασίας της Kerber με τον προπονητή της!