Νέα

Τσιτσιπάς: «Ήταν μία μοναδική εμπειρία να παίζω μαζί τους»

Ο μεγάλος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε στο στον τύπο του Laver Cup δηλώνοντας φανερά συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα και περήφανος που συμμετείχε και ένα τουρνουά σαν και αυτό.

«Είμαι κατακλυσμένος συναισθηματικά απ’ αυτή την εμπειρία. Έπαιξα με τον Rafa και με τον Roger σε λιγότερο από 16 ώρες, είναι απίστευτο. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από τη δική τους οπτική και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κάτι μοναδικό. Η αποφασιστικότητά τους, η αφοσίωσή τους, η ικανότητα του να έχουν τον έλεγχο είναι που τους κάνει κορυφαίους όλων των εποχών», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος χθες το βράδυ συνεργάστηκε με τον Nadal και σήμερα το μεσημέρι με τον Federer, συμμετέχοντας σε δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις διπλού στο Laver Cup.

Ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητο το ερώτημα στο ποιον τενίστα προτιμά για συμπαίκτη του στα διπλά. Παρότι χρειάστηκε λίγη ώρα να συλλογιστεί και να αποφασίσει, απάντησε με αρκετή ειλικρίνεια πως θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην μεγάλη του αδυναμία, τον Roger Federer. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Όταν ήμουν στο court με τον Rafa ένιωσα πως είχαμε αυτή τη μεσογειακή σύνδεση, αλλά επειδή μεγάλωσα με ίνδαλμα τον Federer – δεν προσπάθησα να γίνω σαν εκείνον, απλά να πάρω κάποια πράγματα από εκείνον που θα με βοηθούσαν στην καριέρα μου – θα διάλεγα λοιπόν τον Federer.»

Πηγή:https://lavercup.com/
Φωτογραφία:gettyimages

elena kelliΤσιτσιπάς: «Ήταν μία μοναδική εμπειρία να παίζω μαζί τους»