Νέα

Τσιτσιπάς: «Ξεχωριστό συναίσθημα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στο πόσο ξεχωριστή ήταν αυτή η εβδομάδα γι’ αυτόν, αλλά και στη μεγάλη στήριξη που είχε από τους Έλληνες της Στοκχόλμης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν απίστευτο συναίσθημα να βγω εκεί έξω και να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι γι’ αυτή την εβδομάδα. Ήταν το κάτι άλλο, είχα όλους τους θαυμαστές, τους ομογενείς της Στοκχόλμης, που με υποστήριζαν σε όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι -γιατί ήταν ένα ταξίδι- με βοηθούσαν σε κάθε μου αγώνα, μου δίναν δύναμη και ενέργεια. 

Γενικά το απόλαυσα πάρα πολύ, ήταν απ’ τις λίγες φορές που απολαμβάνω να αγωνίζομαι σ’ ένα στάδιο τόσο πολύ και ένιωθα ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα όταν κράτησα αυτό το τρόπαιο στο τέλος του αγώνα. Έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τον πρώτο του ΑΤΡ τίτλο στον Avicii  θέλοντας να τιμήσει και τη χώρα στην οποία τον κέρδισε.

«Αφιερώνω τον τίτλο μου στον Avicii, ο οποίος απεβίωσε φέτος. Ήταν από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Η μουσική του με έχει εμπνεύσει και με έχει κάνει να εκτιμώ τη δημιουργία τέχνης. Είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα θα μείνει εκτιμώμενος. Προερχόμενος από τη Σουηδία ο ίδιος, νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω -είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω- αυτό το τρόπαιο στο συγκεκριμένο άτομο. Είναι απίστευτα αυτά που έχει καταφέρει στη ζωή του, μέσα από τη μουσική», μας είπε ο Στέφανος.

 

userEditorΤσιτσιπάς: «Ξεχωριστό συναίσθημα»