Νέα

Φέντερερ και Ναδάλ παίζουν για την Αφρική!

Οι 51.954 θεατές απόλαυσαν την Παρασκευή στο Cape Town της Αφρικής ένα μοναδικό αγώνα ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών και γνώριμους αντιπάλους, Ρ. Φέντερερ και Ρ. Ναδάλ σπάζοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ θεατών στην ιστορία των παιχνιδιών τένις.

Στον αγώνα επικράτησε ο Φέντερερ με 6-4, 3-6, 6-3 ενώ στα διπλά συνεργάστηκε μάλιστα με τον Bill Gates! Ο Ναδάλ από την άλλη συναγωνίστηκε με τον διάσημο κωμικό της Νότιας Αφρικής Trevor Noah. Το γεγονός βέβαια ότι το παιχνίδι είχε αέρα διασημότητας συνέβαλε αναμφισβήτητα στην έγερση του ογκώδους χρηματικού ποσού.

Δεν ήταν μόνο το ρεκόρ της θέασης που έσπασε όμως αλλά και των επάθλων καθώς οι παίκτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το αμύθητο ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του ιδρύματος Φέντερερ που δραστηριοποιείται γύρω από την βελτίωση των συνθηκών ζωής και της εκπαίδευσης των παιδιών της Αφρικής.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τον αγώνα που διεξήχθη στην ίδια τη χώρα για την οποία διοργανώθηκε αλλά και για τους αντιπάλους τους κάποιοι από τους οποίους ξανασυναντήθηκαν (Φέντερερ/ Ναδάλ) ενώ οι διασημότητες που κάνανε εμφάνιση guest κέρδισαν την αγάπη του κοινού!

πηγή: https://www.atptour.com

εικόνα: https://www.gettyimages.com

stratos chiotisΦέντερερ και Ναδάλ παίζουν για την Αφρική!