Νέα

ATP Cup 2020 4η ημέρα

Το νέο τουρνουά της ATP με τη συμμετοχή 24 εθνικών ομάδων, έχει ήδη αρχίσει. Το ATP Cup 2020 διεξάγεται στην Αυστραλία από τις 3 έως τις 12 Ιανουαρίου σε τρεις πόλεις παράλληλα -Σίδνεϊ, Πέρθ και Μπρίσμπεϊν. Η 4η μέρα του τουρνουά, κατά την οποία διαγωνίστηκαν τα Group A, B και E, διαμόρφωσε τα εξής αποτελέσματα.

Το group A αποτελούν  οι χώρες Νότια Αφρική, Χιλή, Σερβία και Γαλλία. Η Νότια Αφρική επικράτησε της Χιλής με 3-0 παιχνίδια, ο K. Anderson και ο L. Harris έφεραν τη νίκη στα μονά και οι  R. Klaasen και R. Roelofse στο διπλό, δίνοντας στη χώρα τους την πρώτη της νίκη μετά την πρώτη ήττα με 3-0 από την Σερβία.

Η Σερβία από την άλλη, αντιμετώπισε την Γαλλία και επικράτησε με 2-1 παιχνίδια. Ο Benoit Paire, αφού έσπασε την ρακέτα του κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Dusan Lajovic, πήρε την μοναδική νίκη της Γαλλίας. Την απάντηση έδωσε ο Novak Djokovic κερδίζοντας στο μονό και μαζί με τον V. Troicki επικράτησαν στο διπλό, χαρίζοντας στη Σερβία τη δεύτερη νίκη της.

Το group B αποτελούν οι χώρες Ιαπωνία, Γεωργία, Ισπανία και Ουρουγουάη. Η Ιαπωνία επικράτησε της Γεωργίας με 2-1 παιχνίδια. Οι Ιάπωνες G. Soeda και Y. Nishioka επικράτησαν στα 2 μονά παιχνίδια, με την Ιαπωνία να κατακτά τη δεύτερη νίκη της. Την δεύτερη νίκη της κατέκτησε και η Ισπανία, η οποία κέρδισε 3-0 την Ουρουγουάη.

Τέλος, το group E αποτελούν οι χώρες Κροατία, Πολωνία, Αυστρία και Αργεντινή. Η Κροατία πήρε την νίκη απέναντι στην Πολωνία με 2-1. Ο M. Cilic κέρδισε στο μονό τον Πολωνό Zuk και οι Κροάτες I. Dodig και N. Mektic επικράτησαν στο διπλό των H. Hurkacz και L. Kubot με 2-0 σετ.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Νότια Αφρική vs Γαλλία και Σερβία vs Χιλή για το group A, Ιαπωνία vs Ισπανία και Γεωργία vs Ουρουγουάη για το group B τέλος Κροατία vs Αργεντινή και Αυστρία vs Πολωνία για το group E. Τα αποτελέσματα αυτά θα κρίνουν τον νικητή του κάθε group, που θα περάσει στα προημιτελικά.

πηγή: www.atpcup.com

εικόνα: www.atptour.com

agni varthalitiATP Cup 2020 4η ημέρα