Νέα

Del Potro vs Djokovic!

O Juan Martin Del Potro και ο Novak Djokovic βρίσκονται και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση και θα αναμετρηθούν για 19η φορά, στα πλαίσια του μεγάλου τελικού του US Open.

Ο τελικός θα αρχίσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 19η συνάντηση των δυο παικτών, που εκτός από δυο σπουδαίοι τενίστες, είναι και καλοί φίλοι. Ο Djokovic έχει κερδίσει τις 14 από τις 18 προηγούμενες αναμετρήσεις τους, αλλά ο Del Potro πραγματοποιεί το καλύτερο τουρνουά του από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αριστερό καρπό, επομένως είναι ένα στατιστικό που δύσκολα θα επηρεάσει την ψυχολογία του.

Ο Del Potro θα διεκδικήσει τον 2ο Grand Slam τίτλο του, 9 χρόνια μετά το US Open του 2009, όταν είχε κερδίσει τον Roger Federer σε έναν επικό τελικό. Αυτός θα είναι και ο πρώτος του τελικός σε major διοργάνωση από τότε.

Ο Djokovic από την άλλη, διεκδικεί τον 14ο Grand Slam τίτλο του, 2ο συνεχόμενο μετά το Wimbledon. Αν τα καταφέρει, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Pete Sampras και θα περάσει στην 3η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Roger Federer (20) και Rafael Nadal (17).

userEditorDel Potro vs Djokovic!