Νέα

Federer: «Ευχαριστημένος και αισιόδοξος»

ο Roger Federer δηλώνει ευχαριστημένος με το τένις του και αισιόδοξος για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο 37χρονος Ελβετός ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Borna Coric στα ημιτελικά του Shanghai Rolex Masters.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ο μεγάλος του στόχος για το 2018 παραμένει εφικτός κι αυτός δεν είναι άλλος από το ATP Finals.

«Βασικά είμαι χαρούμενος. Νιώθω την έκρηξη εκεί έξω, επιστρέφω καλά. Το σερβίς μου είναι καλό, απλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Δε νομίζω πως είχα αγώνα που να μη δέχτηκα break, οπότε αυτό ίσως είναι κάτι ασυνήθιστο για μένα. Νομίζω όμως γενικά πως χτυπούσα καλά τη μπάλα, είχα ρυθμό, δεν ήταν όπως στο Σινσινάτι, όπου δεν ήξερα που βρισκόταν το παιχνίδι μου», δήλωσε ο Federer.

«Συνολικά έχω καλές εντυπώσεις. Είναι σίγουρα κάτι στο οποίο μπορώ να χτίσω για τη Βασιλεία και αργότερα το Λονδίνο, ίσως και το Παρίσι. Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση που είχε το σώμα μου όλη την εβδομάδα», πρόσθεσε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

O Federer αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, για το Swiss Indoors στη Βασιλεία (22-28 Οκτωβρίου).

userEditorFederer: «Ευχαριστημένος και αισιόδοξος»