Νέα

H Azarenka επιστρέφει στη Μελβούρνη.

Άλλη μία μεγάλη επιστροφή στην κατηγορία του Μονού Γυναικών θα έχουμε στο Australian Open, αφού μετά τη Serena Williams και η Victoria Azarenka θα δώσει το παρών στο πρώτο Grand Slam για το 2018.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια, κάτοχος του τίτλου για δύο συνεχόμενες χρονιές (2012, 2013) και άλλοτε Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης περνάει μία δύσκολη κατάσταση μετά τη γέννηση του παιδιού της τον περασμένο Ιούνιο καθώς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για τη κηδεμονία του από τότε. Λόγω των γεγονότων αναγκάστηκε να αποσυρθεί τόσο από το US Open όσο και από το Fed Cup Final όπου η Λευκορωσία ηττήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τελευταίο τουρνουά στο οποίο συμμετείχε ήταν αυτό του Wimbledon.

Οι διοργανωτές του Australian Open θέλοντας να στηρίξουν την Azarenka αποφάσισαν να της δώσουν wildcard προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα ισχυρό όνομα στη λίστα των συμμετεχόντων. Από την πλευρά της η Λευκορωσίδα δήλωσε ενθουσιασμένη για αυτή την πρόσκληση, αφού μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά θα είναι για αυτή ένα θετικό ξεκίνημα για το 2018, σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.

userEditorH Azarenka επιστρέφει στη Μελβούρνη.