Νέα

Halep και Fernandez μαζί στα Διπλά του Montreal

Η Simona Halep μετά την θριαμβευτική νίκη της στο Grand Salm του Wimbledon συνεργάστηκε στα διπλά του Rogers Cup με την Καναδή Leylah Fernandez.

Η Halep παραδέχθηκε ότι είδε λίγο από τον εαυτό της στην 16χρονη Fernandez και δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο Karl μου συνέστησε μερικούς παίκτες μέσω email. Διάλεξα τη Leylah γιατί άκουσα ότι είναι πολύ φιλόδοξη. Και μόλις κέρδισε το Frech Open θυμήθηκα ότι το έκανα και εγώ πριν από 10 χρόνια. Έτσι ήθελα απλώς να παίξω μαζί της και αυτό ήταν. «

Το ντουέτο έπαιξε έναν δύσκολο γύρο εναντίον των  Nichole Melichar και Kveta Peschke. Η Halep και η Fernandes κέρδισαν το πρώτο σετ, αλλά τελικά έπεσαν σε ένα tiebreak αγώνα,με 1-6, 6-3, 10-5.

Η Halep δήλωσε:

«Ο πρώτος αγώνας δεν ήταν καθόλου εύκολος, ήταν δύσκολος. Ήμουν αγχωμένη, ειλικρινά. Είχα ένα μεγάλο διάλειμμα στο σπίτι. Γι ‘αυτό ήταν δύσκολο να βρω το ρυθμό μου.»

«Αλλά κατά τη γνώμη μου, έπαιξα καλά σήμερα. Έπαιξα αξιοπρεπώς. Και έκανα μερικά σημαντικά λάθη, αλλά αυτό είναι. Πρέπει να μάθω από αυτόν τον αγώνα και να γίνω καλύτερη στο μέλλον. «

Η Fernandez δήλωσε για την Halep:

«Νομίζω ότι μόνο η παρουσία της με παρακίνησε πολύ. Ειλικρινά, ήμουν πραγματικά αγχωμένη στην αρχή, αλλά απλώς με καθησύχασε.»

Πηγή: wtatennis.com

 

alexandra mpampaliHalep και Fernandez μαζί στα Διπλά του Montreal