Νέα

Halle Open, Αποτελέσματα Ημιτελικών

O Roger Federer σταμάτησε τον Denis Kudla με 7-6 (1), 7-5 στα ημιτελικά του Gerry Weber Open. Προκρίθηκε στον 149ο τελικό της καριέρας του και απέχει πλέον μια νίκη από τον 99ο τίτλο του και ένα ιστορικό 10ο τρόπαιο στο Halle, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα άλλο τουρνουά στην καριέρα του.

Αυτή ήταν η 20ή συνεχόμενη νίκη του Federer στο γρασίδι και αύριο θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στις πράσινες επιφάνειες και τον 19o συνολικά. Είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά σ’ αυτή την κατηγορία, αφού ο 2ος, Pete Sampras, σταμάτησε την καριέρα του με 10 τίτλους στο γρασίδι.

Στον τελικό αύριο στις 11:00, ο Federer θα αντιμετωπίσει τον Borna Coric, αφού ένα πρόβλημα τραυματισμού έθεσε τον Roberto Bautista Agut εκτός συνέχειας στο Γερμανικό Όπεν στο 3-2 του πρώτου σετ υπέρ του.
Έτσι, ο επίσης εξαιρετικός στο χορτάρι μέχρι στιγμής, Borna Coric θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος τον Roger Federer, μετά τον εκπληκτικό ημιτελικό που έπαιξαν νωρίτερα στη χρονιά στο Indian Wells.

userEditorHalle Open, Αποτελέσματα Ημιτελικών