Νέα

Kyrgios » Ο Τσιτσιπάς θα κάνει μεγάλα πράγματα σ’ αυτό το άθλημα»

Ύστερα από το Citi Open την προηγούμενη εβδομάδα και την νίκη του επί του Τσιτσιπά, ο Kyrgios ήθελε να υπογραμμίσει τα προτερήματα του Στέφανου στην κάμερα. Ο ίδιος δήλωσε:

«Ήταν απίστευτος αγώνας. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να παίξω μαζί του. Παίξαμε μαζί στο διπλό. Νιώθω πως τον ξέρω λίγο καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι πολύ νέος και θα κάνει μεγάλα πράγματα σ’ αυτό το άθλημα. Ο αγώνας μας ήταν εκπληκτικός. Θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας μας. Μπορούσε εύκολα να με κερδίσει. Θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα πιστεύω. Ήταν σίγουρα ένας από τους διασκεδαστικότερους αγώνες που έπαιξα.»

Ωστόσο, ο φιλόδοξος Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον πολύ μεγάλο στόχο της καριέρας του:

«Μου αρέσουν πολύ τα ομαδικά τουρνουά. Πιστεύω το να κερδίσω το Davis Cup ή κάτι τέτοιο, θα ήταν ο μεγαλύτερος στόχος. Το ATP Cup θα ήταν επίσης πολύ καλό. Παίζω με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα από πολύ νέος. Με τον Jordan Thompson, παίζω από τότε που ήμουν 9 χρονών. Θα ήθελα να κερδίσουμε κάτι μαζί», δήλωσε ο Kyrgios.

Πηγή:atptour.com,express.co.uk
Φωτογραφία:getty images

elena kelliKyrgios » Ο Τσιτσιπάς θα κάνει μεγάλα πράγματα σ’ αυτό το άθλημα»