Νέα

Nadal ή Thiem;

Rafael Nadal και Dominic Thiem επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και θα αναμετρηθούν σήμερα στις 16:00 ώρα Ελλάδας στο μεγάλο τελικό του Roland Garros.

Αναμφισβήτητα είναι οι δύο τενίστες με τα καλύτερα αποτελέσματα στο χώμα τα τελευταία χρόνια και όλοι αναμένουμε ένα συναρπαστικό τελικό.

Από τη μία ο Rafael Nadal των 10 συνολικά κατακτήσεων στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το δικό του ρεκόρ φθάνοντας στο 11ο τίτλο στο Roland Garros.

Από την άλλη, ο Dominic Thiem έχει ήδη 8 τίτλους σε χωμάτινη επιφάνεια και φυσικά είναι ο μόνος που έχει κερδίσει τον Ισπανό στο χώμα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα 3 φορές. Οι νίκες βέβαια του Αυστριακού έχουν έρθει όλες σε αγώνες που κρίθηκαν στα 2 σετ και αυτή είναι μία παράμετρος που θα μετρήσει καθώς μια νίκη στα 3 σετ είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολη να επιτευχθεί ειδικά απέναντι στο Rafa.

Τις δύο προηγούμενες φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο Παρίσι, ο Nadal επικράτησε άνετα αλλά φέτος ο Thiem δείχνει να το πιστεύει πιο πολύ από ποτέ.

userEditorNadal ή Thiem;