Νέα

O Τζόκοβιτς αήττητος!

Μια πολύ παραγωγική χρονιά σημείωσε φέτος ο Τζόκοβιτς αφού μετά και την πέμπτη νίκη του και στο Dubai Duty Free Tennis Championships συμπλήρωσε τις 79 φορές νίκης του σε αγώνες επιπέδου τουρνουά. Το σαρωτικό του πέρασμα που οδήγησε στην απόκτηση των περισσότερων σημαντικών τίτλων της χρονιάς (ATP Cup, Australian Open) με νίκες σε 21 συνεχόμενα ματς τον έφερε στην κορυφή της σεζόν με 18-0.

Όπως είναι φυσικό οι νίκες του ενίσχυσαν και την αυτοπεποίθησή του όπως έγινε αισθητό από τις δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες ο επόμενός του στόχος είναι να μην επιτρέψει στον εαυτό του καμία ήττα κατά την επόμενη σεζόν. Όσο αλαζονική και να ακούγεται η δήλωση αυτή που έκανε ο Νόβακ χαριτολογώντας έχει σοβαρά ερείσματα για να πραγματοποιηθεί αφού είναι η έβδομη φορά μετά το 2011 που ο Τζόκοβιτς έχει μια σειρά από συνεχόμενες (πάνω από 20) νίκες στο δυναμικό του.

Έχει κάθε λόγο λοιπόν να βρίσκει κίνητρο για να συνεχίζει τη δυναμική του πορεία ο Τζόκοβιτς και να δικαιώνει συνεχώς τη θέση του ν. 1 που κατέχει δικαιωματικά. Η πρωτιά άλλωστε δεν φέρει μόνο την αποθέωση αλλά και την ευθύνη της διατήρησής της!

πηγή: https://www.atptour.com

εικόνα: https://www.gettyimages.com

 

maria chamilakiO Τζόκοβιτς αήττητος!