Νέα

O Murray επανέρχεται δυναμικά.

Ο Andy Murray ύστερα από την ήττα του στον 3ο γύρο του Mallorca Open επέστρεψε δυναμικά φτάνοντας στον ημιτελικό του European Open. Ο ίδιος δήλωσε για αυτό:

«Αυτές τις δύο εβδομάδες μετά από αυτό προφανώς έβαλα κάποια δουλειά, αλλά αισθανόμουν ότι ήμουν πολύ μακριά από αυτό το επίπεδο. Μίλησα στην ομάδα μου αρκετά για αυτό και ήμουν λίγο πεσμένος ψυχολογικά αφού έχασα στο Challenger, επειδή αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα εκεί .Φυσικά ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος μετά τους αγώνες εκεί.»

Είναι δύσκολο στο τένις, γιατί δεν έχεις την ευκαιρία να έρθεις και να παίξεις ένα σετ όπως σε άλλα αθλήματα και να αυξήσεις-βελτιώσεις  την ικανότητά σου παίζοντας λίγο περισσότερο κάθε φορά. Πρέπει να το πετύχεις παίζοντας αγώνες και ίσως σε εκείνο το στάδιο δεν ήμουν αρκετά έτοιμος φυσικά για μεγάλης διάρκειας αγώνες. Αλλά τώρα προφανώς το σώμα μου είναι λίγο πιο συνηθισμένο σε αυτό και το αντιμετωπίζει αρκετά καλά. «

Ο Murray κέρδισε την πρώτη νίκη στο ξεκίνημα της περιοδείας του στο Zhuhai, έφτασε στους προημιτελικούς στο Πεκίνο και έχει κερδίσει τρεις αγώνες αυτή την εβδομάδα στην Αμβέρσα.

«Τα πράγματα προφανώς πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και νιώθω σαν να χτυπάω την μπάλα καλύτερα από το πίσω μέρος του γηπέδου.Απλά πρέπει να βελτιώσω το σερβίς μου, και αν το κάνω τότε θα δώσω στον εαυτό μου πολλές καλές πιθανότητες στους επόμενους αγώνες.»

Πηγή: atptour.com

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Getty Images

alexandra mpampaliO Murray επανέρχεται δυναμικά.