Νέα

Ramos Vinolas εναντίον Federer

Ο Roger Federer με τον Albert Ramos-Vinolas έχουν συναντηθεί ξανά πριν 4 χρόνια στο Rolex Shanghai Masters, όπου ο Ισπανός είχε καταφέρει να κερδίσει τον Federer στον δεύτερο γύρο του τουρνουά το 2015. Σήμερα Τρίτη θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι στην Sanghai.

O Federer δήλωσε:

«Η κλήρωση είναι δύσκολη εδώ , αλλά νιώθω σαν να έχω καλή συσσωρευμένη ενέργεια για να βγω εκεί έξω και να τελειώσω την σεζόν δυναμικά.»

Ο Ramos στον πρώτο του αγώνα ήρθε αντιμέτωπος με τον Marin Cilic, τον οποίο και κέρδισε και δήλωσε για τον επόμενο αγώνα του με τον Federer:

«Δεν έχω τίποτα να χάσω. Γνωρίζω ότι η νίκη μου απέναντι στον Roger το 2015 δεν θα είναι παράγοντας όταν παίζουμε. Ήταν απλά μια νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο παίκτη, έναν από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω εκεί έξω και να βάλω τα δυνατά μου. «

Της Σαγκάη είναι ένα από τα δύο τουρνουά 1000 ATP Masters στα οποία ο Ramos-Vinolas έχει φτάσει στα προημιτελικά. Το άλλο τουρνουά είναι το Rolex Monte-Carlo Masters όπου, το 2017, νίκησε τον γνωστό αντίπαλο Cilic στα προημιτελικά πριν χάσει από τον Ισπανό Rafael Nadal στον τελικό.

Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για το ποιος θα είναι αυτή την φορά ο νικητής στον μεταξύ στους αγώνα.

Πηγή: atptour.com

Φωτογραφία Εξωφύλλου: getty images

 

alexandra mpampaliRamos Vinolas εναντίον Federer